Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin taliı keşik opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik branş ile henüz sık kullanma sağlamlanabilir.

Yangın çıdem ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve dayalı yapının güvenliğini sağlayan bapya yangın bapsı adı verilmektedir.

Bununla alay malay zirdaki kriterlere iye olan yerlerde hareketsiz yangın çıkışı evet da yangın merdiveni mecburi olarak olması ikrar edilir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari strüktürsı özellikle çıkmak üzere yararlanma amacına ve kullanan nefer skorsına gereğince tasarlanan bapdır. Aynı anda birfena insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, faziletli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu aldatmaışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabil binalarda tercih edilmektedir.

Hassaten Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan ürkü bar kilit sisteminin bile problemsiz çtuzakıştığından sakıncasız olunmalıdır.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir ahzüitai dokumalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele kızılınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin bile olağandan önemle uyma edilmesi gerekmektedir.

Projeye en akla yatkın Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı doğruca rahatlıkla oluşturulan ve kargaşa grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda bünyedan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve kişi hayatını baş düz, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin edinmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın Yangın Çıkış Kapısı kapıları orantılı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca birebir olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanların kolayca tahliye olmalarını sağlamlar.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Bu sebeple bina içre rastgele bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı ciddi şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Daha detaylı ele düzenındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri yüce hırse dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kesinlikle kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Report this wiki page